Tuinaanleg Tilburg en omstreken

Door ons grote diversiteit en ervaring met tuinaanleg maakt het voor Hoveniersbedrijf Smolders te Tilburg niet uit wat voor tuin wensen u heeft. Of u nu voor moderne, klassieke of voor een zeer aparte tuin gaat voor Hoveniersbedrijf Smolders te Tilburg maakt het niets uit, wij zorgen dat wij samen met u, uw droom tuin aanleggen. Het zou kunnen dat u ook denkt aan het laten plaatsen van eenveranda in Tilburg en omstreken. Of wordt het tijd dat de lang verwachte vijver wordt geplaatst en laat u de vijver aanleggen geheel over aan Hoveniersbedrijf Smolders?

De tuinaanleg gaat volledig in overleg met u. Bij het begin worden uw tuinwensen besproken en wordt alles tot in detail besproken zoals bijvoorbeeld  en zult u ook geadviseerd worden naar behoren waarna vervolgens als alles naar wens is een tijdsplan wordt uitgestippeld, waarna wij zo snel mogelijk aan de slag gaan om zo uw tuinaanleg te realiseren.

Voorbereiding voor de tuinaanleg:

Het ontwerp is klaar en u kunt eigenlijk niet wachten tot uw tuin klaar is! Dit is het enige moment waarop wij u toch moeten teleurstellen, aangezien tuinaanleg vaak niet binnen één dag te realiseren is. Vaak dient de tuin voorbereid te worden denk hierbij aan oude bestrating weghalen, afgraven / ophogen grond, oude beplanting weghalen, etc. Hierbij dient een gedegen logistiek (aanvoer van nieuwe materialen en afvoer van oude materialen) te worden opgesteld. De huidige aanleg dient te worden aangepast en het overtollige dient te worden afgevoerd. Het afvoeren kunnen wij eveneens uiteraard voor u verzorgen. Pas daarna kan er begonnen worden aan uw tuinaanleg.

© 2017 Digital Creative Design. All rights reserved.